Aug 21

027 Dromenland.



Vlog 27 - WOW dit voelt als dromenland.

Welkom bij een nieuwe landschaps fotografie video. Ik besloot om terug te gaan naar de Kampina waar ik vorige week was. Ik stond weer extreem vroeg op maar omdat ik niemand moest ophalen was ik veel eerder op mijn bestemming. Het bos was pik donker en toen ik eindelijk het bos uitliep leek het wel alsof ik droomde. Dit waren misschien wel de beste omstandigheden ooit! (tot nu toe)

Ik besloot dit keer helemaal achteraan te beginnen waar ik vorige week niet geweest was. Ik had gezien dat daar veel mooie bomen stonden en dat is altijd interessant. Toen de zon eenmaal opkwam door de mist werd alles nog fraaier. Ik maakte zoveel goede foto's dat ik de video gewoon in 2 stukken moest delen.

Vandaag kijk je dus naar deel 1 en volgende week zondag komt deel 2 waarin het tempo van goede foto's gewoon doorgaat.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics