Halverwege de jaren 90 kocht ik met de Olympus OM30 mijn eerste spiegelreflex camera. Door de jaren heen is deze camera geëvalueerd van analoog naar digitaal en van spiegelreflex naar systeem camera. Het merk is echter nooit veranderd want nog altijd fotografeer ik met Olympus / OM System apparatuur. Inmiddels fotografeer ik met de OM System OM-1 en de Olympus EM1X.

De filosofie van het merk past perfect bij hoe ik over fotografie denk. Kleine lichtgewicht camera’s en objectieven die ik met gemak in 1 tas kan stoppen. Doordat ik alles tegelijk mee kan nemen heb ik de flexibiliteit om mij aan elke situatie of weersomstandigheid aan te passen. Ondanks de kleine lichtgewicht camera’s is de beeld kwaliteit uitstekend en doordat alles waterdicht is hoef ik ook absoluut niet bang te zijn voor de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Daarnaast zitten de camera’s boordevol mooie en unieke functies zoals HDR, Focus stacking, Live ND fiters en onderwerp herkenning.

Inmiddels is Olympus over gegaan in OM System maar dit is voor mij geen enkele reden tot overstappen. Met de komst van de OM-1 heeft het merk wederom laten zien fantastische camera’s te bouwen. Het zal dan ook niet lang duren voordat ik deze camera ook toevoeg aan mijn collectie.

Sinds 2022 ben ik officieel opgenomen in het OM System amassador team. Een leuke samenwerking die hopelijk in de toekomst nog veel voordeel gaat opleveren.

Hier onder vind u een lijst met apparatuur die ik momenteel gebruik voor mijn natuur fotografie. Heeft u vragen over één van onderstaande producten neem dan gerust contact met mij op! Ik zal uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden of mijn eerlijke mening ergens over geven.

OM SYSTEM OM-1 mkii
Olympus Em-m5 mkiii
Olympus 7-14 f2.8 Pro
Olympus 12mm f2.0
Olympus 12-40 f2.8 Pro
Olympus 12-100 f4 pro
Olympus 45mm f1.2 Pro
Olympus 60mm f2.8 macro
Olympus 40-150 f2.8 Pro
Olympus 100-400 f5 - f6.3
Olympus 300mm F4 Pro
Olympus Mc14 1.4 teleconverter
Olympus Mc20 2.0 teleconverter
Olympus BLH1 battery's 4x
Olympus Fl36 flash
Olympus CBG-12 Camera bag
Rollei C6i pro carbon Black tripod
Freewell filter kit


Als u geintereseerd bent in het kopen van vergelijkbare producten bezoek dan uw locale Olympus / OM System dealer of kijk in de webshop.

Olympus / OM system website Nederland

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics