Jun 19

Vlog 18 - Familie foto trip.



Vlog 18 - De waarheid achter fotograferen op een afgelegen plek.

Mijn zoon was extreem vroeg wakker en dus besloten we met z'n tweeën op pad te gaan. We pakte de auto en zijn reden rond in de omgeving. We kozen een bergpas en kwamen op een prachtige plek hoog in de bergen uit. Het gebied heet Ben Lawers national nature reserve.

Toen we net over het hoogste punt van de weg waren zijn we gestopt. We vonden hier watervallen, bergen, vogels en heel veel schapen. Omdat we nogal gehaasd waren vertrokken had ik mijn statief niet meegenomen en dus moest alles uit de hand gefotografeerd worden. Een flinke uitdaging maar toch had ik mooie resultaten. Op de terugweg kregen we nog een aantal prachtige vergezichten te zien. Kortom een prachtige ochtend!


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Alleen door jullie feedback kan ik verbeteren.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de bel onder de video. Dit is helemaal gratis en je krijgt dan een berichtje zodra ik mijn volgende video plaats.

Bedankt voor het kijken!

Vlog 4

10 Mar 2022

Vlog 3

9 Mar 2022


 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics