Jun 25

Plaine des Maures



Soms kan fotografie erg verrassend zijn. Een enorme onweersbui kwam over ons huis heen in Zuid-Frankrijk met enorm veel regen en hagel. Alles lag vol ijs en de wegen waren overstroomd. Ik verwachte niet nog naar buiten te kunnen maar ongeveer een uur voor zonsondergang trok de storm weg en kwam er wat licht in lucht.

Ik besloot toch op pa te gaan en ik werd beloond met fantastische condities. Misschien zag ik hier wel het mooiste licht dat ik ooit gezien had en ik stond toevallig op de perfecte plek. En al deze regen creƫerde ook nog een een heleboel mist maar dat zie je volgende week in de video die ik de ochtend na deze opgenomen heb.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Ik vind het altijd leuk om contact te hebben met de mensen die kijken.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de subscribe knoppen onder de video. Als je ook op het belletje drukt krijg je een volledig gratis berichtje als ik een nieuwe video uitbreng.

Bedankt voor het kijken!

Donkere bossen

22 Oct 2023

Olympus 300mm F4

19 Oct 2023

Pas je aan.

15 Oct 2023

Typisch Nederlands

12 Oct 2023

Dichte mist

8 Oct 2023

9 Tips

5 Oct 2023

Paarse hei en meer

1 Oct 2023

gewoon magisch

24 Sep 2023


 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics