Coaching sessies.

Locatie: Online sessie.

Datum en Tijd : In overleg besloten.

Duur : 1.5 uur per sessie.

Kosten : € 125,- Per sessie. 3 sessies voor € 300,- of 5 sessies voor € 475,-. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Voor wie is deze coaching sessie?

Heb jij ook een passie voor landschapsfotografie en wil je nog beter worden?

Tijdens deze coaching sessie help ik je om dit doel te bereiken. We kijken gezamenlijk naar jou porftolio en ik geef je tips en tricks om jou foto’s nog beter te maken. Ook kunnen we samen jou foto’s bewerken met de software van Adobe Lightroom en Photoshop zodat je precies kan zien hoe je mooiste nabewerking resultaten behaald. Voor OM System / Olympus gebruikers is er de mogelijkheid om uitgebreid naar de mogelijkheden van de camera te kijken.

Tijdens deze coaching sessies heb ik 1 op 1 aandacht voor jou er komen geen extra personen bij.

Wat heb je nodig?

- Computer, Laptop of Tablet met internet verbinding.
- Mogelijkheid om zoon meetings te gebruiken.
- Mogelijkheid om jou foto’s te versturen via we transfer.

Wat kan je verwachten van mij?

Ik zal er alles aan doen om jou resultaten naar een hoger niveau te liften. In het geval van meerdere sessies kunnen we ook werken met kleine opdrachten zodat je in de praktijk dingen kan proberen. Vervolgens kunnen we die resultaten in een volgende sessie weer bekijken.

Ik zal alle informatie die ik bezit en jij nodig hebt met je delen. Samen gaan we jou foto’s naar een nog hoger niveau brengen.

Toch liever een andere workshop? Klik dan HIER.

Vul het onderstaande formulier in als u een coaching sessie wilt boeken. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Uw naam
Uw mailadres
Uw telefoon nummer
Uw bericht
 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics