1 op 1 workshop landschapsfotografie

Locatie en datum : In overleg.

Tijdstip : Vanaf zonsopkomst of tot zonsondergang.

Duur : ongeveer 4 uur.

Kosten : € 175,- incl btw. en bij 2 personen € 300,- incl btw. samen.

Voor wie is deze workshop?

Heb jij ook een passie voor landschapsfotografie en wil je nog beter worden?

Tijdens deze 1 op 1 workshop neem ik je vol enthousiasme mee en leer ik je alle fijne kneepjes. Camera instellingen, filters, compositie bepalen, zoeken naar onderwerpen en het plannen van de juiste trip. Dit zijn allemaal onderwerpen waar ik je mee kan helpen.

Tijdens deze 1 op 1 workshop heb ik alle aandacht voor jou. Het is ook mogelijk om deze workshop met zijn tweeën te doen dus als je iemand kent die graag mee wilt dan kan dat zeker.

Wat heb je nodig?

- een spiegelreflex / systeem camera en eventueel wisselbare lenzen.
- Filters indien je die hebt. ND filter, polarisatie filter en grijs verloop filter.
- Volle accu’s en lege geheugenkaartjes.
- Statief is wenselijk.
- Kleding en schoeisel dat afgestemd is op de weersomstandigheden.
- Eten en drinken voor onderweg.
- Een goede wekker bij een zonsopkomst workshop.

Wat kan je verwachten van mij?

Vooraf zullen we in een video gesprek doornemen wat jou wensen zijn. We zullen ook kijken wat je ervaring is en wat je zelf het liefs hoopt te leren. Hierdoor kan ik je hopelijk nog beter begeleiden tijdens de workshop. Tijdens dit gesprek bepalen we ook de locatie en het tijdstip van de workshop. Alles is maatwerk en niks staat vast. Tijdens dit video gesprek nemen we ook alvast wat basis kennis door zodat we op locatie hier niet meer teveel tijd aan kwijt zijn. Denk hierbij aan basis kennis zoals sluitertijd, diafragma en ISO.

Op locatie zullen we elkaar op een afgesproken plek treffen. Bij een zonsopkomst is dit ongeveer 30 minuten voordat de zon opkomst. Bij zonsondergang is dit ongeveer 3 uur voordat de zon ondergaat.

Omdat we de workshop samen plannen kunnen we ons ook optimaal op het weer afstemmen. Hierdoor is de kans op niet doorgaan vrij klein. Mocht op het laatste moment blijken dat het weer toch erg slecht word dan kunnen we altijd kosteloos een andere datum kiezen. Denk hierbij vooral aan extreme regenval of onweer.

Mocht er gekozen worden voor een locatie op meer dan 40 kilomter rijafstand van Beuningen (gelderland) dan zal ik extra reis kosten moeten berekenen.

Toch liever een andere workshop? Klik dan HIER.

Vul het onderstaande formulier in als u een workshop wilt boeken. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Uw naam
Uw mailadres
Uw telefoon nummer
Uw bericht
 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics