Jul 10

021 Wat een ochtend.. Deel 2.



Vlog 21 - Ongelofelijke ochtend Deel 2.

Ik ben vandaag op pad gegaan om de nieuwe OM System OM-1 camera te testen. Ik heb de camera 2 weken te leen en tot nu toe bevalt hij uitstekend. En onverwacht kom ik ook nog eens in bizar mooie omstandigheden terecht. Een prachtige zonsopkomst, mist, macro, herten en zelfs vogels.

Dit is deel 2 van deze video dus als je deel 1 nog niet gezien kijk dan even naar de video van vorige week. Vandaag gaan we verder waar vorige week eindigde. Ik had zoveel goede foto’s dat het gewoon niet in 1 video paste. De dag eindigt in de bossen rondom de posbank waar ik één van mijn favoriete foto’s van dit jaar maak. Kortom een top dag met een top camera!


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Alleen door jullie feedback kan ik verbeteren.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de bel onder de video. Dit is helemaal gratis en je krijgt dan een berichtje zodra ik mijn volgende video plaats.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics