May 1

Vlog 11 - Sprookjes achtig!



Vlog 11 - Was dit echt? Het leek wel een sprookje!

Wat een ochtend. Toen ik aankwam hing er een klein beetje mist boven het water. Nog geen 20 minuten later stond ik in de mooiste omstandigheden die ik ooit meemaakte met mijn camera. Een prachtige laag mist en gouden licht creëerde een sprookjes achtige situatie.

Ik maakte de ene na de andere mooie foto. Zo snel als de mist kwam, was het ook weer vertrokken. In een tijdsbestek van 20 minuten was het feest voorbij maar mijn god wat was het prachtig! Deze ochtend zal me nog lang bijblijven!


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Alleen door jullie feedback kan ik verbeteren.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de bel onder de video. Dit is helemaal gratis en je krijgt dan een berichtje zodra ik mijn volgende video plaats.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics