Apr 17

Vlog 9 - Mist en heuvels



Vlog 9 - Mistige zonsopkomst op de Posbank

Deze video is een combinatie van 2 dagen fotograferen op de Posbank. Op de eerste dag ben ik samen met iemand van Olympus Nederland op pad geweest. We troffen onverwacht mistige omstandigheden en een schitterende zonsopkomst. Daarna zijn we het bos in gegaan en hebben we mooie bos foto's met zonnestralen en mist gefotografeerd.

Omdat ik niet veel gefilmd had op de eerste dag besloot ik de dag erna nogmaals naar dit gebied te gaan. Wederom had ik een mooie zonsopkomst maar wel net wat minder mist. In het bos was al helemaal geen mist te vinden en dus bleef de eerste dag het best qua foto's.


Kijk hierboven naar de video en laat even een bericht achter met je reactie. Alleen door jullie feedback kan ik verbeteren.

Vind je de video leuk druk dan even op de duim en de bel onder de video. Dit is helemaal gratis en je krijgt dan een berichtje zodra ik mijn volgende video plaats.

Bedankt voor het kijken!

 
 
Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Als je meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, lees dan ons privacy statement.

 
 
NoodzakelijkeAnalytics